DENİZLİ / ACIPAYAM - Yumrutaş Ortaokulu

Mrt

Kardeş Okulumuzun hazırlamış olduğu Şiir Dinletisine katılamak ve birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek maksadı ile 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulu´nu ziyaret ettik.Öğrencilerizle birlikte okulu gezdik derslere girdik oyunlar oynadık. Daha sonra Denizli Teleferğe gittik orada yaylada eğlendik. Arkasından öğrencilerimizi oyun merkezinde kendi başlarına bıraktık .Doyasıya eğlendiler..Akşam şiir dinletisine katıldık. 20 adet şiir okudu öğrenciler.Bir şiir de bizim öğrencimiz okudu. Güzel tertip edilmiş bir geceydi.Bu gezi esnasında kardeş okul Müdürümüz Sayın Ömer DİKBAŞ Bey´e ve öğretmen arkadaşlara göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu geziyi tertip ettiği için Okul Müdürümüz Metin KILINÇARSLAN ´a ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Metin KILINÇARSLAN ile 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Sayın Ömer DİKBAŞ arsında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu Kardeş Okul Projesi Protokolü imzalandı. Kardeşliğimizin daim olması dileğiyle...Kardeş Okulumuzun web sayfasına  http://100yilmehmetcikoo.meb.k12.tr  Adresinden ve projeler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ock

Okulumuzdaki tüm öğrencilerin ve bazı öğretmenlerimizin katılımı ile Satranç Turnuvası düzenledik.Turnuva çok eğlenceli ve çekişmeli geçti.Birinciliği Enes TEKİN ,İkinciliği Ahmet TEKİN ´in aldığı yarışmada en hızlı mat etme ödülünü de Musa OĞUZHAN öğretmenimiz aldı.Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Metin KILINÇARSLAN tarafından ödüllendirildi. Turnuvayı hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Musa OĞUZHAN´a ,turnuvaya katılan tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını Çoşkuyla Kutladık. Programı hazırlayan Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Türkçe Öğretmenimiz Mustafa AKŞİT tarafından okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerine Bütçemi Yönetebiliyorum konulu seminer verilmiştir. Mustafa Bey´e teşekkür ediyoruz.

Kas

İngilizce Sınıfımı Seviyorum adlı projemizde öğrencilerin sınıfta geçirdikleri kaliteli zamanı artırmak.Zil çalar çalmazsınıftan koşarak çıkmaları yerine sınıfta daha çok zaman geçirerek sınıftaki görsellerden daha fazla yararlanmalarını sağlamak asıl hadafimiz .Sınıftaki oyunlarla yaparak yaşayarak İngilizceyi sevdirmek ve istekli bir biçimde okula gelmelerini sağlamak.

Kas

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Cemile ERDOĞAN tarafından Öğrenci velilerimize ve öğrencilerimize yönelik seminer verilmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin okuma ihtiyaçlarını karşılmak isteklerini artırmak için kütüphane oluşturmaya karar verdik. Bunun için mahallemizin esnaflarından Alim ARSLAN ´dan yardım sözü aldıktan sonra çalışmalarımıza başladık.Kısa bir sürede tamamladık . Kitaplarını da Erkan BIYIKLI ,Ali YUMRUKAYA ,Cahit YILMAZ beylere aldırdık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet bayramı günü mahalle halkı ile birlikte küçük bir açılış yaparak faaliyete geçirdik.Böyle bir mekanımız olmasından çok mutluyuz.

Eyl

Okulların açıldığı gün bakanlığımızın iverdiği proram doğrultusunda programımızı yaptık. Acıpayam´daki Şehitliğimizi ziyaret ettik. Hafta boyunca Devletize ve milletimize yapılan bu hain saldırı ,milletimizin asil direnişi birlik beraberlik,demokrasi konusunda öüğrencilerimiz bilgilendirildi.İlgili panomuzu hazırlayan Yaşar BÜYÜKTAŞ Bey´e teşekkür ediyoruz.

Haz

Antalya EXPO fuarını gezmekiçin Darıveren Ortaokulu ile birlikte Antalya´ya gezi düzenledik. Çok güzel bir gezi oldu. Okul Müdürümüz Metin KILINÇARSLAN´a bu geziyi düzenlediği için teşekkür ediyoruz.