DENİZLİ / ACIPAYAM - Yumrutaş Ortaokulu

Yumrutaş Ortaokulu

Yumrutaş Mahallesi Atatürk Cad. No 86 Acıpayam / DENİZLİ
Vizyon
Öğrencilerimizin eğitim ve öğretiminde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen, bölgemizde örnek okul olabilmek.
Misyon
Okuldaki tüm öğrencilerin; öğrenimlerini sağlamak, bilgili, becerili ve kendine güvenen, demokratik ve laik bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmak.
Başarılar
2015 YILI ACIPAYAM ORTA OKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA 2. OLUNMUŞTUR. 2018 YILI OKUL SPORLARI ACIPAYAM MASA TENİSİ TURNUVASINDA TAKIM OLARAK 2. BİREYSEL OLARAK 1. OLUNMUŞTUR. 2018 YILI OKUL SPORLARI ACIPAYAM SATRANÇ TURNUVASINDA BİREYSEL 4.LÜK ELDE EDİLMİŞTİR. 2019 YILI OKUL SPORLARI BADMİNTON BRANŞINDA KÜÇÜK KIZLAR DENİZLİ İL BİRİNCİLİĞİ ELDE EDİLMİŞTİR. 2019 YILI OKUL SPORLARI BADMİNTON BRANŞINDA YILDIZ KIZLAR DENİZLİ İL İKİNCİLİĞİ ELDE EDİLMİŞTİR. 2019 YILI OKUL SPORLARI BADMİNTON BRANŞINDA YILDIZ KIZLAR BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ELDE EDİLMİŞTİR. 2020 YILI OKUL SPORLARI BADMİNTON BRANŞINDA KÜÇÜK KIZLAR DENİZLİ İL İKİNCİLİĞİ ELDE EDİLMİŞTİR. 2020 YILI OKUL SPORLARI BADMİNTON BRANŞINDA YILDIZ KIZLAR DENİZLİ İL İKİNCİLİĞİ ELDE EDİLMİŞTİR.
Ders Başlama Saati : 08:40 Ders Bitiş Saati : 15:20
KALORİFER(KÖMÜR)
Ulaşım
Kasabamıza karşılıklı olarak gerçekleştirilen minibüs seferleri sayesinde Acıpayam ve Denizli´ye herhangi bir ulaşım sorunu yaşanmamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ve Kasabamız Yumrutaş, Denizli-Antalya karayoluna 4 km mesafededir. Yumrutaş ayrıca İlçemiz Acıpayam´a 15 km, İlimiz Denizli´ye ise 65 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz sportif etkinlikler bakımından oldukça zengindir. Badminton sahası, Halısaha, Voleybol Sahası, Satranç Odası, Dart Köşesi, Masa Tenisi, Mangala Köşesi vardır. Tüm bu branşlarda okul içi turnuvalar düzenlenmektedir. Ayrıca çamların içinde doğa ile iç içe yer alan okulumuzun alanı oldukça geniştir ve bu durum Oryantiring branşında da turnuvalar yapmamıza imkan sağlamıştır.
Diğer Hususlar
Halı Saha Badminton Sahası Voleybol Sahası Satranç Odası Masa tenisi Bilişim Sınıfı Kütüphane